Home

 

Trimsalon Caja bestaat alweer 13 jaar!

Je hond of kat wordt geduldig, liefdevol en op een professionele manier verzorgd. Je hond verblijft een dagdeel bij ons zodat we in alle rust en met pauzes de behandeling leuk uit kunnen voeren. Op je kat kun je vaak wachten onder het genot van een kopje koffie of thee.

We zijn gespecialiseerd in het knippen en inkorten van onder andere de Maltezer, Shih Tzu, Boomers, Doodles, Poedels. Alle rassen zijn uiteraard welkom, we houden wel van een uitdaging. We hebben veel kennis over gezondheid, ziekten en gedrag door onze jarenlange ervaring  bij het Diergeneeskundig Centrum. Regelmatig verzorgen we workshops en cursussen aan baasjes en collega’s. Naast honden en katten zijn konijnen en cavia’s ook van harte welkom.

Carla Janssen zit sinds 2003 in het vak en in 2017 hebben we 2 super meiden toegevoegd aan ons vaste trimteam. Nina Boer die sinds 2014 bij ons alles heeft geleerd en sinds kort Fiona Bakker die ook dezelfde passie, liefde en visie deelt. Bij ons is je huisdier in goede handen. in 2018 zijn Kim Lotte de Jonge en Carlijn Kuiper aan ons groeiende team van toppers toegevoegd.

In onze ruime moderne salon van ruim 100m2 kun je ook voeding, snacks en de beste vachtverzorgingsproducten kopen.

Wij zijn erg actief op facebook en laten veel van onze klanten dagelijks op deze pagina pronken met hun nieuwe coupe.

Ben je nieuwsgierig geworden of al overtuigd? kom eens langs of maak direct een afspraak.

Comments are closed.