Stage

Wij zijn als leerbedrijf aangesloten bij Aequor, een erkend opleidingsbedrijf. Je kunt bij ons stage lopen wanneer je de opleiding “trimmen” volgt bij de Trimacademie, Terra Groningen of Cursuscentrum Barneveld. Wij zijn tevens aangesloten bij VVTN en ABHB.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij ons of iets te leren over het hondentrimmen? Bel dan gerust op of kom langs. Wij zullen je dan uitleg geven over hoe ons bedrijf te werk gaat en wat het vak precies inhoud.

Wij werken zowel met honden als katten.

We werken altijd met drie stagiaires, omdat wij het belangrijk vinden dat de desbetreffende stagiaire goede aandacht krijgt en de tijd om het vak op de juiste manier te leren. Dit is voor een langere tijd van 1,5 tot 2 jaar 1 tot meerdere dagen per week.

Het trimmen van dieren is niet alleen aaien en knippen! Zwaar werk zoals ontklitten, ontwollen en werken met dieren die niet meewerken zijn aan de orde van de dag. Het bezig zijn met honden en katten is veelomvattend en een grote verantwoording. Je hebt namelijk de zorg voor andermans dier gedurende enige uren. Niet alleen kennis van vachtverzorging maar ook van gedrag en ziekte is een absolute must!

Trimsalon Caja staat open voor lieve, gezellige, leergierige, gepassioneerde, gemotiveerde en hardwerkende stagiaires en probeert een zo fijn mogelijke sfeer te creëren tijdens de stages. Het zijn lange dagen die meer dan 100% inzet vragen.

Er is weer ruimte voor een zeer gemotiveerde stiaigere*

*
-minimaal 2 dagen in de week
-minimaal 150 stagedagen
-minimaal 30km van onze salon gevestigd
-alleen leerlingen van Terra of Trimacademie

 

Comments are closed.